ویزای تایلند

ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.

برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است. این فرم را می‌توانید از سایت سفارت پادشاهی تایلند در ایران دریافت کنید. فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه و برای هر کدام از مسافران به‌طور جداگانه تکمیل شود.

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای تایلند


مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط هواپیما رفت و برگشت به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود.صدور ویزای تایلند یک هفته طول می‌کشد و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
- اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید،باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
- اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
- ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

 

آدرس سفارت تایلند در تهران: خیابان بهارستان، پارک امین‌الدوله، شماره ٤

تلفن :۷۷۵۳۲۰۲۲۔۰۲۱ و ۷۷۵۳۱۴۳۳۔۰۲۱
آدرس اینترنتی : www.thaiembassy-tehran.org

ساعت کاری: یکشنبه تا پنج‌شنبه ۱۶-۸

 

 

ویزای جمهوری آذربایجان

ویزای جمهوری آذربایجان

کشور آذربایجان و به ویژه شهر باکو از جمله مقصدهای مورد علاقه شهروندان ایرانی برای گذران تعطیلات است و طبق قانون نیاز به روادید، کلیه این گردشگران ملزم به دریافت ویزا برای ورود به خاک این کشور هستند.لغو روادید آذربایجان تا این تاریخ انجام نشده و هموطنان ایرانی ملزم به دریافت روادید قبل از ورود به خاک آذربایجان میباشند.

انواع ویزای توریستی:

1.ویزای عادی(لیبیلی)
مدارک : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار ، یک قطعه عکس رنگی 4*3


2. ویزای الکترونیکی
مدارک : اسکن صفحه اول گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
 

3.ویزای فوری(لییلی)

مدارک : اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار ، یک قطعه عکس رنگی 4*3

ویزای لیبل یا برچسب خود بر دو نوع فوری و عادی میباشد، ویزای عادی آذربایجان 4 روز کاری و فوری آن یک روز کاری زمان میبرد. ویزای لیبل از کنسولگری آذربایجان در تبریز صادر شده و نیازمند یک قطعه عکس و گذر نامه شخص متقاضی با شش ماه اعتبار میباشد.
ولی در مجموع و صرف نظر از نوع ویزا، گذرنامه کلیه متقاضیان در هنگام ارائه درخواست باید دارای اعتبار حداقل ۶ ماهه باشد، زیرا در غیر این صورت تضمینی برای صدور روادید وجود ندارد. همچنین دولت آذربایجان ضمن صدور ویزای شهروندان خارجی در سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های خود در خاک کشورهای دیگر به صورت حضوری،اقدام به صدور ویزا به صورت آنلاین از طریق سیستم آسان ویزا (ASAN Visa) کرده است. البته در حال حاضر، ویزای صادره از این سیستم به صورت یک بار ورود و دارای اعتبار 90 روزه است.

ویزای لیبل یا برچسب خود بر دو نوع فوری و عادی میباشد، ویزای عادی آذربایجان سه روز کاری و فوری آن یک روز کاری زمان میبرد. ویزای لیبل از کنسولگری آذربایجان در تهران صادر شده و نیازمند یک قطعه عکس و گذر نامه شخص متقاضی با شش ماه اعتبار میباشد همچنین اگر شخص متقاضی شخصا جهت روادید اقدام نماید نیازمند رزرو هتل نیز میباشد.
ویزای الکترونیک آذربایجان خدمتی غیر حضوری است که تنها نیازمند اسکن رنگی صفحه اول پاسپورت متقاضی میباشد که خود بر دو نوع فوری و عادی میباشد,ویزای الکترونیکی عادی و ویزای الکترونیکی فوری 3 ساعته .
ویزای لیبل جمهوری آذربایجان در گذرنامه شخص متقاضی الصاق شده و ویزای الکترونیک به صورت کاغذ بارکد دار میباشد. چنانچه مسافر قصد اقامت بیشتر از 10 روز را در آذربایجان داشته باشد باید در یکی از مراکز آسان خدمت آذربایجان رجیستر نماید همچنین هتلها نیز برای مسافرانشان در صورت درخواست رجیستر می نمایند که خدمتی کاملا رایگان است.

 

کنسولگری تبریز

تبریز، بلوار ولیعصر، خیابان عارف، پلاک ۹

تلفن: ۳۳۳۳۴۸۰۳ (۰۴۱)

جمهوری آذربایجان

جمهوری آذربایجان

تست